Από τον Λυμπερόπουλο στον Πόνσε...

Ezequiel Ponce
Δείχνει να έχει... πάρει μπρος ο Έκι Πόνσε (Ezequiel Ponce), ο οποίος σκόραρε πέντε φορές στα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ αρχίζοντας να δείχνει το (αγωνιστικό) πρόσωπο της πρώτης του θητείας στην ΑΕΚ. Ponce is back που είπε και ο Πέτρος Μάνταλος (βλ. το βίντεο με την παρακάμερα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ). Στον Αργεντικό επιθετικό της ΑΕΚ κάνει ειδική αναφορά η Super league. Τί συνδέει τον Πόνσε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο; Το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής αναφέρει σχετικά:

«Πέντε γκολ στα δύο τελευταία του παιχνίδια με την ΑΕΚ έχει σημειώσει ο Εσεκιέλ Πόνσε.

Μετά το χατ τρικ απέναντι στον Ατρόμητο την 19η αγωνιστική, βρήκε δύο φορές δίχτυα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που είχε καταφέρει το ίδιο ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Έλληνας επιθετικός μέσος τον Απρίλιο του 2007 είχε σημειώσει χατ τρικ στη νίκη με 5-2 της ΑΕΚ επί του Αιγάλεω στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 15 Απριλίου 2007 και την ακριβώς επόμενη αγωνιστική βρήκε δύο φορές δίχτυα στην αναμέτρηση Ιωνικός - ΑΕΚ 2-5.

Ο Πόνσε έχει σημειώσει πλέον 6 γκολ στα 14 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, ενώ στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ, το 2018-19 είχε 16 τέρματα σε 27 συμμετοχές.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Super League 2022-23: Το πρόγραμμα της ΑΕΚ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Από τον Μάνταλο στον Ελίασον, μία... επταετία δρόμος!

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη