«Κυνηγά» τον... Γένε Τσάκναντι ο Ματίας Αλμέιδα!

Matías Jesús Almeyda
Τις σαράντα νίκες στον πάγκο της ΑΕΚ σε επίπεδο πρωταθλήματος συμπλήρωσε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την επικράτηση του "δικεφάλου" με 4-2 επί του Αστέρα Τρίπολης. Βρίσκεται στην όγδοη θέση των προπονητών της ΑΕΚ σε νίκες και... κυνηγά τον Τσάκναντι που έχει δέκα περισσότερες (πάντα σε επίπεδο πρωταθλήματος).

Γενικότερα από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ομάδα της Τρίπολης προέκυψαν κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά, τα οποίο η διοργανώτρια Super League τα καταγράφει και μας τα παρουσιάζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

Η ΑΕΚ σημείωσε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σε μια σειρά 34 αναμετρήσεων με την ομάδα της Αρκαδίας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Παράλληλα αυτή ήταν η 40η νίκη του Ματίας Αλμέιδα στο πρωτάθλημα, ο οποίος ήδη έχει σκαρφαλώσει στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης με τους προπονητές της ΑΕΚ και έχει μπροστά του τον Γένε Τσάκναντι, ο οποίος έχει 50 νίκες σε Α' Εθνική / Super League.

Το γκολ του Μιριτέλο ήταν το 1.800 που δέχεται η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα από καταβολής του, το 1959-60.

Οι Κιτρινόμαυροι δέχθηκαν το πρώτο τέρμα την 1η Νοεμβρίου 1959 στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Παγκορινθιακός, όπου ο Κόης στο 69ο λεπτό είχε μειώσει σε 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «Βικελίδης» (videos)

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη