Η νέα εποχή και η μετάβαση...

Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης, Κοσμάς
Με την συμπλήρωση ενός αιώνα "ζωής" και η "ύπαρξης" η (ποδοσφαιρική) ΑΕΚ άνοιξε μία νέα σελίδα. Με το τρένο να έχει "μπει στις ράγες" και "το νερό στο αυλάκι" ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βρίσκει μία έτοιμη και "στρωμένη" κατάσταση.

"Στρωμένη" από κάθε άποψη. Αγωνιστικά, οικονομικά και ως προς τις εγκαταστάσεις (δύο γήπεδα, αθλητικό κέντρο κλπ). Για το που μπορεί να την (μας) οδηγήσει είναι πολύ νωρίς ακόμη να το γνωρίζουμε (ή έστω να το υποθέσουμε). Εξάλλου ακόμη δεν έχει αναλάβει ουσιαστικά, δεν έδωσε καν (ακόμη) συνέντευξη τύπου να μας εξηγήσει το όραμα και το πλάνο του.

Ευελπιστώ ότι (λόγω της παρουσίας του Μελισσανίδη) η μετάβαση θα είναι όσο πιο ομαλή γίνεται, μέχρι να βρει ο νέος ιδιοκτήτης τα "πατήματά" του και να γνωρίσει τον κόσμο του (Ελληνικού) ποδοσφαίρου.

Εικάζω ότι (για αρχή) θα γίνουν κάποιες "ηχηρές" μεταγραφές (με βάση τα Ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον). Κι αυτό όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για να δείξει ότι είναι άξιος συνεχιστής - διάδοχος και ότι δεν θα τον "καταπιεί" η σκιά του προκατόχου του. Εξάλλου ο (μέσος) φίλαθλος / οπαδός θα σε λατρέψει αν του δώσεις μεταγραφές.

ΥΓ. «Πιστεύω ότι αν υπήρχε περισσότερη ισονομία, η ομάδα που ήμουν μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο ΠΑΟΚ, θα κατακτούσε πιο εύκολα το πρωτάθλημα που τελείωσε.» Επί λέξη η δήλωση του (νέου προέδρου της ΕΠΟ) Μάκη Γκαγκάτση. Τα "είπα" στον Λουτσέσκου, ας μην τα επαναλάβω (και) για εσένα...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Η εικόνα της ΑΕΚ στα φιλικά προετοιμασίας | videos

Ξεκίνημα που προβλημάτισε (videos)

Bienvenido Erik Lamela (video)

Bienvenido Roberto Pereyra (video)

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη